از سرگیری تحقیقات در فوكوشیما با پایین آمدن سطح تشعشعات رادیواكتیو

از سرگیری تحقیقات در فوكوشیما با پایین آمدن سطح تشعشعات رادیواكتیو خبرگزاری نفت و گاز: سازمان نظارت هسته ای ژاپن اعلام نمود كه با كاهش سطح تشعشعات رادیواكتیو در فوكوشیما، این سازمان می خواهد تحقیقات درباره علت وقوع حادثه در این نیروگاه را از سر بگیرد.


به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از خبرگزاری كیودو، دیده بان هسته ای ژاپن امروز (چهارشنبه) اعلام كرد، بررسی های جدید نشان داده است كه سطح تشعشعات رادیواكتیوی در واحد شماره یك نیروگاه فوكوشیما به اندازه ای پایین آمده است كه امكان انجام تحقیقات در آن فراهم گشته است، بدین سبب می خواهد تحقیقات خود درباره علت وقوع ذوب شدن سوخت هسته ای در این راكتور در سال 2001 را از سر بگیرد.
سازمان نظارت هسته ای ژاپن در بین سوالات بی شمار خود می خواهد بیابد كه آیا یكی از راكتورها برای تخلیه درست بخار رادیواكتیو گرفتار مشكل شده است یا خیر. این نهاد نظارتی همین طور اعلام نموده كه احیانا تا آخر سال آینده (میلادی) نتیجه ارزیابی های خودرا منتشر می كند.
گزارش اولیه این سازمان كه برمبنای تحقیقات در سال 2013 انجام گرفته بود، اكتبر 2014 منتشر گردید و نشان می داد كه وقوع سونامی در نزدیكی نیروگاه فوكوشیما و بروز اختلال در سیستم خنك كننده راكتورها موجب ذوب شدن سوخت هسته ای در سه راكتور و بروز فاجعه هسته ای شد.
این تحقیقات بعد از آنكه مشخص شد ورود به برخی ساختمان ها در فوكوشیما به سبب سطح بالای تشعشعات رادیواكتیو غیر ایمن و خطرناك می باشد، متوقف گردید.
حادثه های اتمی در نیروگاه فوكوشیما دایچی به مجموعه حوادثی گفته می شود كه از تاریخ ۱۱ مارس ۲۰۱۱، به دنبال زلزله ۹ ریشتری و سونامی و در اثر از كار افتادن ماشین آلات راكتور هسته ای شماره ۱ این نیروگاه، متعلق به شركت نیروی برق توكیو (تپكو)، یكی از پس دیگری و سپس نشت مواد رادیواكتیو به وقوع پیوست. متخصصان این حادثه را پس از فاجعه چرنوبیل بزرگ ترین فاجعه اتمی می دانند و از نظر پیچیدگی آنرا در مقام نخست فجایع اتمی جهان قرار می دهند، چونكه تمام راكتورهای نیروگاه فوكوشیما در نتیجه این رویداد با مشكل مواجه گردید.
سازمان نظارت هسته ای ژاپن مقرر است به كمك آژانس انرژی و منابع طبیعی این تحقیقات را انجام دهد.
غیر فعال سازی واحدهای فوكوشیما و تخلیه مواد آلوده به رادیواكتیو یكی از اشكالات اصلی ژاپن بعد از وقوع حادثه در فوكوشیما به شمار می آید. وزیر محیط زیست ژاپن اخیرا اعلام نموده است كه احیانا این كشور مجبور شود یك میلیون تن آب ذخیره شده رادیواكتیوی در این نیروگاه را در اقیانوس آرام تخلیه كند. چنین اقدامی با مخالفت ساكنان سواحل اقیانوس و فعالان محیط زیست روبرو شده است اما كارشناسان هسته ای معتقدند كه به سبب حجم بالای مواد و خطرناك بودنشان ایمن ترین راه تخلیه آن در اقیانوس است.




منبع:

1398/06/23
14:55:38
5.0 / 5
4203
تگهای خبر: ارزیابی , انرژی , برق , سوخت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز