وزیر صمت تاكید كرد؛

گسترش روابط تجاری ایران و بنگلادش با بهره بردن از ظرفیتها

گسترش روابط تجاری ایران و بنگلادش با بهره بردن از ظرفیتها خبرگزاری نفت و گاز: وزیر صنعت، معدن و تجارت، فعال سازی ظرفیتهای موجود، این امکان را فراهم می سازد تا جمهوری اسلامی ایران و بنگلادش بتوانند به اهداف تجارتی بزرگ برسند.



عباس علی آبادی در جریان دیدار با حسن الاسلام تیتو وزیر مشاور بنگلادش، اظهار داشت: ملت های ایران و بنگلادش به عنوان ۲ ملت دوست و مستقل برای افزایش قدرت و رفاه خود، نیازمند توسعه همه جانبه و خصوصاً توسعه راه اندازی ساختمان ها و تأسیسات زیر بنایی هستند و این می تواند یک زمینه همکاری طولانی مدت و گسترده را فراهم سازد.
وی اضافه کرد: ایران ظرفیتهای مهمی در حوزه تولید انواع مصالح و تجهیزات ساختمانی دارد و در حقیقت جمهوری اسلامی یکی از بزرگترین تولید کنندگان و صادرکنندگان در این حوزه شمرده می شود. بگفته وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران، ظرفیتهای همکاری برای ۲ کشور در حوزه های دیگر نظیر کشاورزی و مواد غذایی، توریسم، صنایع دارویی و پزشکی، ورزشی، دانشگاهی و سایر زمینه ها وجود دارد.
وزیر صمت بیان کرد: رکوردهای موجود برای اقتصاد ایران همگی از توانمندی بالا و تاب آوری بسیار پرقدرت اقتصاد ایران، در مقابل تنش ها و فشارهای خارجی حکایت دارد.
علی آبادی، پیرامون ظرفیتهای اقتصادی بنگلادش هم اظهار داشت: طبق مستندات تاریخی، روابط دوستی و تبادلات عمیق فرهنگی، علمی و تجاری ایران با شبه قاره هند و بنگلادش همیشه برقرار بوده و عضویت فعال ۲ کشور ایران و بنگلادش در مجامع بین المللی، سازمان همکاریهای اسلامی و جنبش عدم تعهد، نشان از گرایش های راهبردی مشابه و مشترک دو کشور در عصر حاضر دارد.
در ادامه این جلسه، «حسن الاسلام تیتو»، ایران را کشوری با توانمندی های اقتصادی فراوان معرفی نمود و اظهار داشت: فعالان اقتصادی و همچنین مسئولان سیاسی کشورها، نمی توانند از بازار و اقتصاد ایران صرف نظر کنند.


منبع:

1403/05/12
12:54:53
5.0 / 5
289
تگهای خبر: برق , تجارت , تولید , راه اندازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز