با حضور ستاری صورت گرفت

افتتاح فاز دوم پتروشیمی تخت جمشید

افتتاح فاز دوم پتروشیمی تخت جمشید خبرگزاری نفت و گاز: معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در اولین بخش از سفر یك روزه خود به بندر ماهشهر فاز دوم «پتروشیمی تخت جمشید» را افتتاح نمود تا محصولات «ایران ساخت» این حوزه با اتكا به توانمندی های داخل تولید شود.


به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایسنا، سورنا ستاری كه بامداد امروز به بندر ماهشهر وارد شد، در بخش نخست سفر خود «پتروشیمی تخت جمشید» را افتتاح نمود. تمام مراحل مهندسی، ساخت و نصب این مجموعه با اتكا به توان و دانش فنی بومی انجام شده است و امروز با حضور معاون علمی و فناوری به بهره برداری رسید.
در فاز دوم این مجموعه واحدهای تولید PBR با دانش فنی بومی با ظرفیت ۵۵ هزار تن در سال، تولید گرید HIPS با دانش فنی بومی با ظرفیت ۱۸ هزار تن در سال، تولید STR با ظرفیت پنج هزار تن در سال و تولید LATEX با دانش فنی بومی با ظرفیت ۹۸ هزار تن در سال مستقر هستند.
در این افتتاح، ۱۰ كاتالیست «ایران ساخت» با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور رونمایی گردید.
كاتالیست Revamp لایسنس با استفاده از نیكل بجای فلزات گران بها یكی از این تولیدات است كه در یكی از شركت های دانش بنیان تولید می شود. همین طور كاتالیست های هم رسوبی LTSC و HTSC، متاناسیون و سنتز متانول تولیدشده در یك شركت دانش بنیان در این مجموعه رونمایی خواهد شد. كاتالیست سنتز آمونیاك و كاتالیست ریفرمینگ خشك، كاتالیست پروسه اتیلن اكساید و كاتالیست های زیگلرناتا تولید شركت های دانش بنیان وارد چرخه صنعت می شود.
با این اقدام، بخش قابل توجهی از نیازهای صنعت پتروشیمی با اتكا به توانمندی داخل رفع می شود.
در صنعت پتروشیمی ۴۰ گروه كاتالیست به ارزش تقریبی ۲۶۰ میلیون دلار مورد نیاز است كه ۱۶ گروه به ارزش ۱۰۵ میلیون دلار بومی شده است.
آغاز تولید بومی كاتالیست ها
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از پایلوت تولید ۹ كاتالیست با مشاركت شركت پژوهش و فناوری پتروشیمی و هلدینگ HNT بازدید نمود.
همین طور از قراردادهای واگذاری دانشگاه های فنی تولید این كاتالیست ها رونمایی گردید.
برمبنای اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با این زیگلر ناتا ایزومراسیون، اتیلن اكساید، متانول، رفرمینگ خشك گاز طبیعی، سنتز متانول، انتقال آب دما بالا و سنتز آمونیاك به تولید می رسد.




منبع:

1398/10/24
19:22:35
5.0 / 5
4734
تگهای خبر: تولید , صنعت , فلزات , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز