کاهش یارانه برق مشترکان پرمصرف در اولویت

کاهش یارانه برق مشترکان پرمصرف در اولویت به گزارش خبرگزاری نفت و گاز مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران اظهار داشت: مشترکان پرمصرف باید مصرف برق خویش را کاهش دهند تا مشمول تعرفه های بالاتر نشوند.


به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایسنا، مصطفی رجبی مشهدی اضافه کرد: پیرو بند ی تبصره ۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ برای اصلاح تعرفه های مشترکان خانگی، مراحل کارشناسی طرحی به پایان رسیده که در صورت تصویب آن در هیات دولت، با کاهش یارانه برق پرداختی به این دسته از مشترکان، نرخ برق مصرفی مشترکان پرمصرف با قیمت تمام شده محاسبه می گردد.
وی تصریح کرد: رفتار مصرفی مشترکان پرمصرف بگونه ای است که گاه بین ۱۵ تا ۲۰ برابر یک مشترک کم مصرف، از برق استفاده می نمایند.
او ضمن اشاره به بررسی های صورت گرفته از آثار منفی این روند مصرفی تصریح کرد: بررسی ها نشانگر آن است که اگر این مشترکان در پیک تابستان سال جاری مصرف خویش را مدیریت می کردند، گرفتار خاموشی نمی شدیم.
طبق اعلام توانیر، سخنگوی صنعت برق با تقسیم مشترکان به سه گروه کم مصرف یا خوش مصرف، پرمصرف و بسیار پرمصرف اضافه کرد: از بین ۳۰ میلیون مشترک خانگی، ۸۵ درصد یعنی حدود ۲۵ میلیون در رده کم مصرف و خوش مصرف قرار می گیرند که قبض برق آنها به صورت کمتر از ۳۰ هزار تومان است.
رجبی مشهدی تعداد مشترکان پرمصرف را حدود ۵ میلیون مشترک عنوان نمود و خاطرنشان ساخت: از این بین حدود ۸۵۰ هزار مشترک بسیار پرمصرف هستند که بیشتر از دو برابر الگو برق مصرف می کنند.
وی اظهار داشت: برپایه طرحی که درحال بررسی های کارشناسی است، هزینه برق مصرفی مشترکان بسیار پرمصرف با نرخ تمام شده و غیریارانه ای محاسبه خواهد شدکه جزئیات آن بعد از تصویب در هیأت محترم وزیران اطلاع رسانی خواهد شد.
سخنگوی صنعت برق با دعوت از همه مشترکان برای مدیریت در مصارف خود، اضافه کرد: این طرح هم در صورت تصویب توسط هیات دولت اجرا می گردد، در جهت تحقق عدالت و تغییر رفتار مصرفی مشترکان است چون که مشترکان پرمصرف هم اکنون با مصرف بیشتر، از یارانه بیشتری هم بهره مند می شوند.
از راهکارهای کنترل رفتار مصرف مشترکان بسیار پرمصرف را بکارگیری کنتورهای هوشمند عنوان نمود و تصریح کرد: هم اکنون برای نصب ۵ میلیون کنتور هوشمند برای مشترکان پرمصرف برنامه ریزی شده است که امیدواریم با انجام آن، این برنامه هم در پیک تابستان سال ۱۴۰۱ مورد استفاده قرار گیرد.




منبع:

1400/08/15
22:07:25
5.0 / 5
682
تگهای خبر: برق , صنعت , صنعت برق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز