حسن زاده به عارف نامه نوشت
خبرگزاری نفت و گاز: رییس اتاق ایران در نامه ای به معاون اول رییس جمهوری، برای اجرای بهتر مواد 2، 3، 24 و 30 قانون بهبود محیط کسب وکار، سه پیشنهاد بیان نمود.
به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از مهر، صمد حسن زاده رییس اتاق تجاری، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در نامه ای به معاون اول رییس جمهوری، سه پیشنهاد خودرا برای اجرای بهتر مواد دو، سه، ۲۴ و ۳۰ قانون بهبود محیط کسب وکار ارائه نمود. صمد حسن زاده، در امتداد اجرای بهتر مواد ۲ و ۳ قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار، پیشنهاد کرده تا نمایندگان اتاق ایران در جلسات کمیسیون های هیات دولت و دستگاه های اجرائی، دعوت شوند.
او در دومین پیشنهاد خود آورده است: مدت زمانی که در پروسه بررسی پیشنهادها در کمیسیون های دولت، مصوبه بعد از انتشار در پایگاه اطلاعات قوانین و مقررات در رابطه با محیط کسب وکار (gavanin.ir) لازم الاجرا می شود، در آخر متن پیش نویس آن، درج شود.
سومین پیشنهاد حسن زاده نیز مربوط به خارج شدن تعدادی از پیش نویس ها، مصوبات و مقررات مربوط به دولت و دستگاه های اجرائی از قید محرمانگی، در صورتی است که متضمن حق و یا تکلیف برای فعالان بخش خصوصی باشند.
متن کامل این نامه این شرح است:
جناب آقای دکتر عارف
معاون اول محترم ریاست جمهوری
با سلام و احترام؛
همان گونه که مستحضرید مواد ۲، ۳، ۲۴ و ۳۰ قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار، بخشنامه های اجرائی و دستورالعمل های مربوطه در رابطه با ضرورت نظرخواهی از ذی نفعان بخش خصوصی، اطلاع رسانی دقیق و اعلام عمومی مقررات بوسیله پایگاه های اطلاع رسانی دولت و پیش بینی پذیری اقتصاد بمنظور تاکید بر لزوم مسئولیت پذیری دولت در مقابل اقتصاد و فراهم نمودن عرصه همکاری مستمر بین بخش خصوصی با دولت تدوین و ابلاغ گردیده اند که در امتداد حسن اجرای موارد مذکور، پیشنهادات ذیل را به عرض می رساند:
۱. در بعضی از جلسات مربوط به کمیسیون های هیات دولت ملاحظه می گردد که از اتاق تجاری، صنایع، معادن و کشاورزی ایران به عنوان نماینده و پارلمان بخش خصوصی دعوت به عمل نمی آید و اتاق ایران می بایستی از کانال های دیگری در جریان برگزاری و بررسی موضوعات مطروحه قرار گیرد و زمان زیادی را نیز صرف هماهنگی جهت حضور و ارائه نظرات نمایندگان در این جلسه ها نماید.
در این ارتباط می توان به جلسه بررسی صلاحیت ایمنی پیمانکاران اشاره نمود که در یکی از کمیسیون های هیات دولت مطرح گردید؛ لیکن از اتاق ایران و کمیته پشتیبانی از کسب وکار (سوابق نیز طی مکاتبه به کمیسیون مربوطه ارسال گردید)، دعوت رسمی به عمل نیامد. به همین دلیل مستدعی است، در امتداد اجرای مواد ۲ و ۳ قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار، تاکید گردد تا در جلسات کمیسیون های هیات دولت و دستگاه های اجرائی از نمایندگان اتاق ایران دعوت به عمل آید.
۲. با توجه به آنکه زمان اجرای تعدادی از مصوبات و مقررات صادره از طرف دستگاه های اجرائی برای فعالان اقتصادی مبهم است؛ به همین دلیل پیشنهاد می شود تا باتوجه به احکام مواد ۳ و ۴ بخشنامه اجرائی ماده ۲۴ قانون بهبود و مواد ۴ و ۵ «دستورالعمل نحوه تدوین پیش نویس مقررات در رابطه با محیط کسب وکار»، در پروسه بررسی پیشنهادها در کمیسیون های دولت، مدت زمانی که مصوبه بعد از انتشار در پایگاه اطلاعات قوانین و مقررات در رابطه با محیط کسب وکار (gavanin.ir) لازم الاجرا می گردد، در آخر متن پیش نویس آن، درج شود.
۳. تعدادی از پیش نویس ها، مصوبات و مقررات مربوط به دولت و دستگاه های اجرائی برخلاف قوانین بالادستی، «آیین نامه ماده ۳۰ قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار و بخشنامه مربوط به حقوق فعالان اقتصادی در برخورد با مقررات»، بصورت محرمانه و طبقه بندی شده صادر می گردند، در صورتیکه متضمن حق و یا تکلیف برای فعالان بخش خصوصی می باشند و باید از قید محرمانگی بیرون بروند، بطور مثال می توان به دستورالعمل سهمیه بندی اختصاص ارز واحدهای تولیدی و تجاری، اعلام لیست کدتعرفه های صادراتی و وارداتی اقلام کشاورزی مشمول سیاست تهاتر کالا، تصویب نامه هیأت وزیران درباب گرفتن اختلاف ارز از کالاهای اساسی و ضروری اشاره نمود.
لذا از آن مقام محترم تقاضا می شود دستور فرمائید در رابطه با موارد فوق، دستورات مقتضی جهت ممانعت از تضییع حقوق فعالان اقتصادی صورت پذیرد.
پیشاپیش از حسن توجه، دستور مساعد و عاجل حضرتعالی سپاسگزاریم.
منبع: oilna.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب