سالانه ۲۴ میلیون تن محصولات معدنی در استان سمنان استخراج می شود
به گزارش خبرگزاری نفت و گاز، مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان سمنان با اشاره به اینکه ۷۵۰ معدن دارای پروانه و مجوز در استان وجود دارد، اظهار داشت: تولید این معادن سالانه ۲۴ میلیون تن برآورد می شود.
یادگار احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این که معدن یکی از مهم ترین ظرفیت ها و داشته های استان سمنان به حساب می آید، ابراز کرد: ۷۵۰ معدن دارای مجوز و پروانه در قسمت های فلزیو غیر فلزی در سرتاسر استان سمنان وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه استان سمنان یکی از قطب های معادن کشورمان به حساب می آید، اضافه کرد: ۲۷ هزار نفر به شکل مستقیم و غیر مستقیم در معادن و صنایع مرتبط به آن در استان سمنان مشغول به فعالیت هستند.
مدیرکل صمت استان سمنان با اشاره به اینکه معادن استان اهمیت بالای ی در تأمین نیازهای صنعت کشورمان ایفا می کنند، اظهار داشت: سمنان یکی از پنج استان معدنی کشور به لحاظ تعداد و میزان ذخایر است.
احمدی با اشاره به اینکه ۱۷۴ میلیون تن ذخایر تنها در قسمت گچ استان سمنان وجود دارد، بیان نمود: سمنان ۹۰ درصد پچ مورد نیاز کشورمان را تأمین و به پایتخت گچ مشهور است که این مورد نشان دهنده ظرفیتهای عظیم معادن استان است.
وی با اشاره به اینکه در زمینه کرومیت هم استان سمنان چنین وضعیتی دارد، اضافه کرد: استان سمنان از نظر تعداد معادن فعال دومین استان کشور به حساب می آید که عیار محصولات معدنی آن هم بسیار قابل توجه است.
مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان سمنان با اشاره به اینکه سالانه ۲۴ میلیون تن مواد معدنی از معادن استان استخراج می شود، ابراز کرد: ۹۰ درصد سلیستین کشور در استان سمنان استخراج می شود.
احمدی استان سمنان را یکی از پنج استان تأمین کننده زغالسنگ کشور دانست و بیان نمود: دو هزار نفر تنها در قسمت معادن زغالسنگ استان سمنان شاغل هستند و بخش عظیمی از نیاز کارخانه های بزرگ کشورمان مانند ذوب آهن اصفهان از استان سمنان تأمین می شود.
وی با اشاره به اینکه کیفیت زغالسنگ تولیدی استان سمنان با خاکستر دو الی سه درصد در دنیا حرف های زیادی برای گفتن دارد، تصریح کرد: استان سمنان همینطور ۵۰ درصد نمک کشور را با ۴۰ معدن بزرگ تولید می کند که از این لحاظ هم رتبه اول کشورمان را دارد.
منبع: oilna.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب