چشم چهارمحال و بختیاری به برف روشن شد
خبرگزاری نفت و گاز: شهركرد- خشكسالی های یك دهه اخیر بارش برف در بعضی از مناطق چهارمحال و بختیاری را به یك رویای فانتزی و نوستالژیك تبدیل نموده بود.
به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایرنا، زندگی مردم چهارمحال و بختیاری در گذشته در فصل پاییز و زمستان با برف و سرما عجین شده بود، ولی یك دهه خشكسالی پی در پی، حتی برف در ارتفاعات و قله های این استان را به فراموشی سپرده بود.
حالا در آبانماه، ارتفاعات چهارمحال و بختیاری شاهد بارش برف است تا یادآور آبانماه های یك دهه پیش باشد كه برف رخت سپیده بر تن كوه ها و دشت های این استان می پوشاند.
بارش برف در نیمه آبانماه سال 97 در ارتفاعات چهارمحال و بختیاری در حالی شروع شده است كه چشم خیلی از مردم و كشاورزان به این بارش هاست.
معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری با اشاره به ریزش برف و باران همزمان با نیمه آبان در خیلی از نقاط این استان، اظهار داشت: این بارش ها تا آخر وقت روز سه شنبه تداوم دارد.
مهرداد قطره سامانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه كرد: هم اكنون بارش برف، ارتفاعات كوهرنگ همچون گردنه چری را فرا گرفته است و این وضعیت در بعضی ساعات تبدیل به كولاك می گردد و تردد خودروها را با اختلال همراه می كند.
وی سفارش كرد، رانندگان با همراه داشتن زنجیر چرخ در تردد از ارتفاعات شهرستانهای كوهرنگ، اردل و لردگان كه بیشترین حجم بارش ها را دارند به نكات ایمنی بیشتر از پیش توجه نمایند و دامداران و عشایر از قرار گرفتن در حاشیه رودخانه ها و ارتفاعات اجتناب كنند.
قطره سامانی با اشاره به بارش باران در دیگر نقاط استان نسبت به سیلابی شدن مسیل ها و معابر عمومی اخطار داد و اظهار داشت: در این مدت ایستگاه مالخلیفه با 10 میلیمتر باران بیشترین میزان بارندگی استان را به خود مختص كرده است.
معاون توسعه و پیش بینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری پیش بینی نمود، تا اواخر وقت روز سه شنبه در شهرستانهای كوهرنگ، اردل و لردگان بین 10 تا 15 میلیمتر و در سایر نقاط استان بین 5 تا 10 میلیمتر بارش باران ببارد.
قطره سامانی، كاهش نسبی دما و مه صبحگاهی را برای روزهای چهارشنبه و پنجشنبه پیش بینی نمود و اظهار داشت: دما طی این 2 روز تا 3درجه كاسته می شود.
به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایرنا، بنا بر پیش بینی های هواشناسی امسال نوید پاییز پربارشی برای چهارمحال و بختیاری داده می شود كه این وضعیت باآنكه نمی تواند جبران كننده كمبود منابع آب این استان باشد اما بخشی از تبعات ناشی از 10 سال خشكسالی این استان را تعدیل می كند.
چهارمحال و بختیاری سرچشمه 2 رودخانه زاینده رود و كارون و بخشی از رودخانه دز است و كمبود بارش ها در این استان، استانهای اصفهان، خوزستان و یزد را با چالش تامین آب مواجه كرده است.
7363/2097
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب