دنیای نفت چگونه به مصاف كرونا رفت؟

دنیای نفت چگونه به مصاف كرونا رفت؟ به گزارش خبرگزاری نفت و گاز عرضه تهویه از جانب شركت تسلا، ضدعفونی كننده دست از جانب انهایزر بوش و ماسك صورت از جانب جنرال موتورز شبیه یك فیلم علمی تخیلی به نظر می آید اما در واقع، حقیقت تغییر كسب و كارها برای بقا و كمك به مبارزه ضد همه گیری ویروس كرونا را نشان داده است كه جهان را به شوك فرو برده است.



به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از ایسنا، شركتهای نفت و گاز هم از غافله عقب نمانده اند و شاید به نظر برسد در این شرایط بد تلاش می كنند وجهه عمومی كسب كنند یا تنها كار منطقی كه در این وضعیت باید انجام داد را انجام می دهند اما در واقع، غولهای نفت و گاز تلاش می كنند به سهم خود كمك كنند.

به عنوان مثال شل ماه گذشته اعلام نمود كه منابع خویش را به سمت تولید بیشتر الكل ایزوپروپیل متمركز كرده كه ماده اصلی در تولید ضد عفونی كننده دست است. همینطور اعلام نمود كه ۲.۵ میلیون لیتر از این ماده را به مجانی در اختیار بخش درمان هلند قرار می دهد.

این ابرغول همینطور در ۱۵ هزار مركز فروش خود در جهان برای كاركنان درمانی غذا و نوشیدنی مجانی و همینطور راننده كامیون و پرسنل تحویل كه برای حفظ تأمین بسیار حیاتی هستند را فراهم نموده است.

توتال هم به نوبه خود وعده كوپنهای بنزین به ارزش ۵۴.۲ میلیون دلار معادل ۵۰ میلیون یورو به بیمارستانهای فرانسوی داده و كمكهایی به انستیتو پاستور و سایر مراكز تحقیقاتی انجام داده است.

پاتریك پویانه، مدیرعامل توتال در این حوزه اظهار نمود: در این دوره بحران، تیمهای توتال بسیج شده اند تا مردم فرانسه بتوانند تمامی ترتیبات سفر ضروری خویش را انجام دهند. این شركت با شبكه سراسری خود به همراه كسانی كه با ویروس كرونا مبارزه می كنند، همكاری می كند. بنابراین توتال تصمیم گرفت حمایت خود از كاركنان بیمارستان را به شكل عملی نشان دهد.

شركت BP هم بنزین مجانی به خودرو های اورژانس انگلیسی و اسپانیایی و همینطور تحویل مجانی غذا و اقلام ضروری از جایگاههای سوخت خود عرضه می كند. این شركت سوخت مجانی و كارتها سوخت را در آلمان، لهستان و استانبول تركیه عرضه نموده و دو میلیون دلار به صندوق واكنش همبستگی كووید ۱۹ سازمان جهانی بهداشت اهدا كرده است.

شركت اكسون با سازمان تحقیقاتی مركز جهانی نوآوری پزشكی برای ساخت تجهیزات حفاظت شخصی قابل مصرف مجدد مانند محافظهای صورت و ماسك برای كاركنان درمانی همكاری می كند. این شركت اعلام نموده كه سازمان غذا و داروی آمریكا هم اكنون سرگرم بازنگری نمونه های اولیه بوده و بمحض این كه به آنها چراغ سبز دهد، اكسون تولید را آغاز خواهد نمود. چنین تجهیزاتی هم اكنون به شدت مورد نیاز هستند و كمبود ماسك ان ۹۵ در خیلی از كانونهای شیوع بیماری مشاهده می شود.

شركت انی ایتالیا یك بیمارستان در رم برای درمان خیلی از قربانیان كووید ۱۹ راه اندازی كرده و با سایر بیمارستانها در ایتالیا برای توسعه ظرفیت پذیرش بیماران و واكنش اضطراری همكاری می كند. این شركت مجموعا ۳۳ میلیون دلار به تلاشهای مختلف مقابله با بیماری كووید ۱۹ اهدا كرده است.

شركتهای دیگر هم كمك می كنند؛ بعنوان نمونه شركت شورون اعلام نموده كه بیشتر از هفت میلیون دلار به بانك های غذا و خدمات آموزش و درمان اهدا كرده و پالایشگاه والرو ۱.۸ میلیون دلار به سازمانهایی كه در خط مقدم مبارزه با ویروس كرونا هستند، كمك كرده است.

اگرچه امكان دارد كمكهای چند میلیون دلاری این شركتها با عنایت به بزرگی و درآمدهای میلیاردی آنها ناچیز انگاشته شده و مورد انتقاد قرار گیرد اما اگر این شركتها كمك هم نمی كردند همچنان زیر تیغ انتقاد قرار می گرفتند. از این نظر غولهای نفتی هم مانند بانك های بزرگ در بحران مالی سال ۲۰۰۹-۲۰۰۸ هر كاری انجام دهند، عده ای راضی نخواهند شد.

بر اساس گزارش اویل پرایس، با این وجود باید توجه داشت كه شركتهایی كه به تلاشها برای مقابله با ویروس كرونا پیوسته اند، به علت سقوط قیمتهای نفت دستشان بسته شده و برای بقا تلاش می كنند. این شركتها ابتدا برنامه های هزینه سالانه خویش را كاهش داده و سپس برنامه بازخرید سهام را نصف كرده اند. قدم بعدی آنها در صورت عدم بهبود قیمتهای نفت، اخراج هزاران كارگر خواهد بود.




1399/01/19
12:54:54
5.0 / 5
3465
تگهای خبر: آموزش , بنزین , پالایشگاه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز