واردات ۱۰ میلیارد دلار کالا بوسیله کوله بری و ملوانی

واردات ۱۰ میلیارد دلار کالا بوسیله کوله بری و ملوانی به گزارش خبرگزاری نفت و گاز، رییس کل گمرک اظهار داشت: برآوردها حاکی از آنست که ارزش کوله بری و واردات ملوانی حدود 10 میلیارد دلار است.



به گزارش خبرگزاری نفت و گاز به نقل از مهر، فرود عسگری روز سه شنبه در بیست و سومین نشست اعضاء اتاق تجاری تهران اظهار داشت: تسهیل گری های متنوعی را به بخش خصوصی در گمرک ارائه می نماییم. گمرک در گذشته تفاهم نامه ای با اتاق تهران داشت که پرونده های موردی در گمرک را پیگیری و مشکلات را برمبنای آن حل می کردیم که باید تفاهم نامه را ادامه دهیم. معاونان گمرک در اتاق حضور پیدا خواهند کرد و مشکلات فعالان اقتصادی در عرصه گمرک را شناسایی و برطرف خواهند کرد.
رئیس کل گمرک ایران افزود: ۸۳ منطقه ویژه اقتصادی داریم که در ۳۱ منطقه برای ارائه خدمات گمرکی حضور داریم همین طور در هفت منطقه آزاد نیز در خدمت مردم و تجار هستیم. همین طور در ۲۰ بازارچه مشترک مرزی داریم که در آنها نیز خدمات گمرکی ارائه می نماییم. در کشور ۳۱ گمرک ملوانی داریم و در چهار استان خدمات کولبری در عرصه گمرک صورت می گیرد.
معاون وزیر اقتصاد اشاره کرد: گمرک با هشت هزار نیرو، ۱۶ رویه گمرکی را پیگیری می کند که این رویه ها نسبت به سایر کشورهای همسایه متنوع و خدمات خوبی است.
وی افزود: در عرصه تسهیلگری قانون رفع موانع تولید داریم که هر چند بخش خصوصی و دولتی راغب به اجرای آن نیستند اما تکالیفی برای نهادهای مختلف دیده شده که در قالب بخشنامه و بسته حمایتی از بخش تولید است.
رئیس کل گمرک ایران اشاره کرد: در گمرک اهتمام کرده ایم از بخش خصوصی حمایت نماییم و بسته های حمایتی را در اختیار آنها قرار دهیم به عنوان مثال وقتی کالاها وارد کشور می شود در انبار قرار می دهیم و فعال اقتصادی می تواند با پرداخت کمترین حقوق گمرکی مبادرت به ترخیص کند.
وی با اعلان اینکه ترخیص نسیه کالا در گمرک داریم اظهار داشت: برای واحدهای که کمبود نقدینگی و مشکلات دارند خدمات ارائه می نماییم و ۶۰ درصد تجهیزات را نگه می داریم و کالا را ترخیص می نماییم.
رئیس کل گمرک ایران افزود: این ترخیص نسیه بمنظور پشتیبانی از تولید داخلی و بهبود فضای کسب وکار و تسهیل در تشریفات گمرکی برای واحدهای تولیدی معتبر است که با نگهداری قسمتی از کالا به عنوان وثیقه حقوق ورودی کالاهای ترخیصی اعلام می شود.
وی در ادامه اظهار داشت: برآوردها حاکی از آنست که ارزش کوله بری و واردات ملوانی حدود ۱۰ میلیارد دلار است. اگر قرار باشد کالاهایی که تاجر وارد میکند آنها نیز وارد کنند برای آنها جاذبه ای ندارد بدین سبب هر فهرستی که ما واردات آنرا منع می نماییم وارد سبد وارداتی لنج دارها می شود و کالاهایی مانند قطعات لوازم خانگی و … که توسط تاجر قابل ثبت سفارش نیست، لنج داران وارد می کنند چون زورشان می رسد.
عسگری اضافه کرد: این مسئله را باید وزارت صمت حل کند البته ثبت آماری می کند و ما هم تلاش نموده ایم آنها را وارد نظم و نسخ نماییم.
وی بیان کرد: کالایی که توسط لنج داران وارد می شود در راه تخلیه می شود چون امکان نظارت کامل در راه نیست و به همین علت بخش کمی به گمرک می رسد و از کانال گمرک عبور می کند ضمن این که به ما از جایی فرمان داده اند به به هر لنج ۷۰ تن بدهید و گمرکی بگیرید البته ثبت آماری می شود و اظهار نامه هم دریافت می شود. البته مصوبه ای در این مورد و درباب انضباط دهی واردات به دولت ارائه شده مه امیدواریم مسائل را حل کند.


منبع:

1403/10/19
10:22:36
5.0 / 5
23
تگهای خبر: تولید , حقوق , خدمات , گمرك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳

خبرگزاری نفت و گاز OilNA
oilna.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خبرگزاری نفت و گاز محفوظ است

خبرگزاری نفت و گاز

اخبار روز حوزه نفت و گاز